Filma Shqiptare
Komedi Shqiptare
 Opingat e Sheros
Komedia Opingat e Sheros
Shikuar: 18317
 Kush ma martoi vajzen
Filmi shqiptar Kush ma martoi vajzen
Shikuar: 28632
 Dashi pa Brire
Dashi pa Brire me Arian Culiqi dhe Vasillaq Vangjeli
Shikuar: 20921
 Dua nje genjeshtar
Komedia Dua nje genjeshtar
Shikuar: 47964
 Konuna e Parisit - Kron...
Kronike mbi serialin me te ri televiziv Komuna e Parisit ne ...
Shikuar: 27339
 Pak Fresk Sonte
Komedia Shqiptare e titulluar Pak Fresk Sonte
Shikuar: 25228
 Piruet 2
Komedia Piruet 2
Shikuar: 27203
 Martesa e Avokatit
Komedia e vene ne Skene e titulluar Martesa e Avokatit me Ro...
Shikuar: 16994
 Tifozet
Komedia Tifozet me Robert Ndrenika, Roland Trebicka etj...
Shikuar: 48501
 Sadri Llapjani
Komedia Sadri Llapjani
Shikuar: 16542
 Dashuri me krisma
Komedia Dashuri me Krisma
Shikuar: 24530
 Fundi i marrezise (Fjal...
Sejfulla Myftari etj te gjithe me vrull per te zgjidhur fjal...
Shikuar: 22238
 Parodistet e Vlores
Humor nga Parodistet e Vlores
Shikuar: 19528
 Borxhliu
Komedi Borxhliu me Ceken qe ben tregeti
Shikuar: 26088
 Revolveri (Komedi)
Komedia Revolveri
Shikuar: 21637
 Sillo 2 - Te Gjalle apo...
Komedia Sillo 2 - Te Gjalle apo te Vdekur
Shikuar: 17614
 Trapi i Vjeter - Trafik...
Komedia Trapi i Vjeter
Shikuar: 98971
 Mao Ce Dun
Komedia Mao Ce Dun nga Fadil Hasa
Shikuar: 34378
 Piruet
Komedia Piruet, Nje episod
Shikuar: 36349
 Piruet (2 episode)
Komedia e titulluar Piruet (2 episdoet e fundit)
Shikuar: 21933
 Tek Berberi
Agron Llakaj dhe Agim Bajko ne humoret e tyre
Shikuar: 13801
 Gjumi i gjate
Komedia me Kronin is cili kishte disa vite qe flinte gjume d...
Shikuar: 19838
 Ura e Limuthit (Humor)
Humor nga Behar Mera dhe Rita Lati
Shikuar: 19863
 O festojme mo
Spektakel i aktoreve te Portokallise
Shikuar: 14885
 Po vjen ai (CD2)
Jovan Bregu nga punetor i thjeshte ne pronar magazine dhe mb...
Shikuar: 21635
 Po vjen ai (CD1)
Jovan Bregu nga punetor i thjeshte ne pronar magazine dhe mb...
Shikuar: 22218
 Pallati 176
Komedia shqiptare me e njekur ne te gjitha koherat
Shikuar: 116250
 Gjuetia e fundit
Telekomedi e cila ve ne loje Byrone Politike te Partise se P...
Shikuar: 23866
 8 Persona Plus
Komedia 8 Persona Plus
Shikuar: 34446
 Shi ne Plazh
Telekomedi: Robert Ndrenika, Vera Zheji, Elvira Diamanti, Bi...
Shikuar: 138710
 Edhe ashtu edhe keshtu
Teoriku Apostol Sako shkruan artikuj dhe jep leksione mbi da...
Shikuar: 26820
 Dy here mat
Komedia me Ilo Pincin
Shikuar: 19552

Zgjidh faqen
1